Νεο Προγραμμα Σπουδων ΠΑ.Δ.Α. και Αντιστοιχισεις
16173
post-template-default,single,single-post,postid-16173,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Νεο Προγραμμα Σπουδων ΠΑ.Δ.Α. και Αντιστοιχισεις

Νεο Προγραμμα Σπουδων ΠΑ.Δ.Α. και Αντιστοιχισεις

Το νέο 5ετές Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα το βρείτε εδώ. Ισχύει για τους φοιτητές εισαγωγής 2018-19 και μετά.

Οι φοιτητές εισαγωγής 2013-14 έως 2018-19 που θα λάβουν πτυχίο ΠαΔΑ, παρακολουθούν το “4ετές” Πρόγραμμα Σπουδών όπως αυτό φαίνεται στο μηχανογραφικό τους (χωρίς κατευθύνσεις) με επιπρόσθετα τα νέα μαθήματα που εισήχθησαν για το 5ετές. Θα παρακολουθούν τα μαθήματα με βάση τις εξής αντιστοιχίσεις του 5ετούς που θα βρίσκουν στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

Χρήσιμες διευκρινήσεις για την εφαρμογή του 5ετούς Προγράμματος Σπουδών θα βρείτε εδώ.

Οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ προς το νέο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκονται εδώ.

Οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων από το Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕ προς το νέο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκονται εδώ.

Ειδικά για τους εισαχθέντες Μηχανολόγους το 2013-14 οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ προς το νέο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκονται εδώ για την Ενεργειακή Κατεύθυνση και εδώ για την Κατασκευαστική Κατεύθυνση.

Αναλυτικές οδηγίες για τους φοιτητές μας βρίσκονται εδώ.

Διευκρινήσεις και ρυθμίσεις βαθμολόγησης για τις αντιστοιχίσεις βρίσκονται εδώ.