Νεο Προγραμμα Σπουδων ΠΑ.Δ.Α. και Αντιστοιχισεις
16173
post-template-default,single,single-post,postid-16173,single-format-standard,bridge-core-2.3.6,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Νεο Προγραμμα Σπουδων ΠΑ.Δ.Α. και Αντιστοιχισεις

Νεο Προγραμμα Σπουδων ΠΑ.Δ.Α. και Αντιστοιχισεις

Το νέο 5ετές Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα το βρείτε εδώ. Ισχύει για τους φοιτητές εισαγωγής 2018-19 και μετά.

Οι φοιτητές εισαγωγής 2013-14 έως 2017-18 που θα λάβουν πτυχίο ΠαΔΑ, παρακολουθούν σύμφωνα με τις μεταβατικές ρυθμίσεις, το “4ετές” Πρόγραμμα Σπουδών όπως αυτό φαίνεται στο μηχανογραφικό τους (χωρίς κατευθύνσεις) με επιπρόσθετα τα νέα μαθήματα που εισήχθησαν για το 5ετές σύμφωνα με την εξής Δομή. Με βάση τον αριστερό πίνακα, θα κοιτούν τα μαθήματα αντιστοίχισης όπως αυτά φαίνονται στο πίνακα δεξιά, τα οποία θα παρακολουθούν σύμφωνα με στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα κάθε εξαμήνου.

Οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ προς το νέο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκονται εδώ.

Οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων από το Τμήμα Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας ΤΕ προς το νέο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκονται εδώ.

Ειδικά για τους εισαχθέντες Μηχανολόγους το 2013-14 οι αντιστοιχίσεις μαθημάτων από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ προς το νέο Τμήμα Μηχανολόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής βρίσκονται εδώ για την Ενεργειακή Κατεύθυνση και εδώ για την Κατασκευαστική Κατεύθυνση.

Αναλυτικές οδηγίες για τους φοιτητές μας βρίσκονται εδώ