Διπλωματική Εργασία
15537
page-template-default,page,page-id-15537,bridge-core-2.3.6,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-22.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Διπλωματική Εργασία

Στις υποχρεώσεις των φοιτητών του Τμήματος περιλαμβάνεται η εκπόνηση ατομικής διπλωματικής εργασίας, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού προσωπικού και σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενο της Μηχανολογίας. Θέμα διπλωματικής εργασίας λαμβάνουν οι φοιτητές που βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνα σπουδών τους, επιλέγοντας από ένα σύνολο θεμάτων που έχουν προταθεί από το Εκπαιδευτικό Προσωπικό και έχουν εγκριθεί από το Συμβούλιο του Τμήματος.

  • Ο φοιτητής που αναλαμβάνει την εκπόνηση διπλωματικής εργασίας θα πρέπει να υποβάλλει σχετικό έντυπο υπογεγραμμένο από τον επιβλέποντα καθηγητή στη Γραμματεία του Τμήματος.
  • Ο χρόνος εκπόνησης μίας διπλωματικής εργασίας είναι οι έξι μήνες.
  • Τα κείμενα των πτυχιακών θα πρέπει να υπακούουν τα διεθνή πρότυπα συγγραφής επιστημονικών εργασιών.
  • Μετά την ολοκλήρωση της διπλωματικής εργασίας ο σπουδαστής την υποβάλλει στη Γραμματεία του Τμήματος (σε τέσσερα αντίγραφα και ηλεκτρονικά) τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την ημερομηνία της τελικής της εξέτασης.
  • Τέλος, η διπλωματική παρουσιάζεται ενώπιον τριμελούς εξεταστικής επιτροπής εκπαιδευτικών, ένας εκ των οποίων είναι ο επιβλέπων εκπαιδευτικός.