ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ

Οι εγγραφές στο εργαστήριο του μαθήματος «Μετρήσεις Τεχνικών Μεγεθών» θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω ψηφιακών αιτήσεων, οι οποίες έχουν ανακοινωθεί και αναρτηθεί ηλεκτρονικά στις ανακοινώσεις του μαθήματος που είναι καταχωρημένες στην εκπαιδευτική ιστοσελίδα του στο https://eclass.uniwa.gr/ με κωδικό μαθήματος MM406. Για την είσοδό σας στο eclass, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς που σας παρέχει η Γραμματεία του Τμήματος.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να επιλέξουν την ομάδα του εργαστηριακού μαθήματος που θέλουν να παρακολουθήσουν και να συμπληρώσουν ψηφιακά την αίτησή τους στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Ο αριθμός των σπουδαστών ανά ομάδα είναι περιορισμένος και σε περίπτωση συμπλήρωσής της, δεν θα είναι δυνατή η εγγραφή του σπουδαστή στην ομάδα επιλογής του. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξει να αιτηθεί σε κάποια από τις υπόλοιπες διαθέσιμες εργαστηριακές ομάδες. Εάν κάποιος από τους σπουδαστές πραγματοποιήσει εγγραφή σε παραπάνω από μία ομάδα τότε η αίτησή του ακυρώνεται αυτόματα.

Οι ηλεκτρονικές φόρμες για αιτήσεις είναι διαθέσιμες από την Τρίτη 25/2 (11 π.μ.) έως την Πέμπτη 27/2 (11 π.μ.).

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας για τη δημιουργία των εργαστηριακών ομάδων.

 

Ο καθηγητής του μαθήματος

Ιωάννης Λεκάκης