ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020)

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι Φοιτητές/τριες που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις της περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 για την Θεωρία της Μετάδοσης Θερμότητας να εγγραφούν στο μάθημα μέσω του ακόλουθου συνδέσμου έως 1/9/2020:

https://eclass.uniwa.gr/courses/MECH150/

Σημείωση:  Απαιτείται η αναγραφή ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ME ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ στο πεδίο “Σχετικά με μένα” στο προφίλ σας στην πλατφόρμα eclass.

Επιπλέον στον παρακάτω σύνδεσμο συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο συμμετοχής και αποδοχής των όρων για τη συμμετοχή σας στις ηλεκτρονικές εξετάσεις του μαθήματος Μετάδοσης Θερμότητας (ΔΗΛΩΣΗ ONLINE ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ) έως 1/9/2020:

https://eclass.uniwa.gr/modules/questionnaire/pollparticipate.php?course=MECH150&UseCase=1&pid=2614

Κατά την  συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σας απαιτείται:

  • Τα στοιχεία του ονόματος και επωνύμου σας (με Ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες) θα πρέπει να είναι ίδια με τα στοιχεία του προφίλ σας στην πλατφόρμα eclass.
  • O έλεγχος του αναγραφόμενου ΑΜ (Αριθμού Μητρώου) στο προφίλ του λογαριασμού σας στο eclass. Αυτός πρέπει να είναι ίδιος με αυτόν που εμφανίζεται στις καταστάσεις βαθμολογιών. (Σε περίπτωση διαφοράς οφείλετε να διορθώσετε τον αναγραφόμενο ΑΜ και να αποθηκεύσετε την αλλαγή).