Εξέταση για το μάθημα «Ατμοσφαιρική Ρύπανση» περιόδου Σεπτεμβρίου 2020

Εξέταση για το μάθημα «Ατμοσφαιρική Ρύπανση» περιόδου Σεπτεμβρίου 2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες που πρόκειται να λάβουν μέρος στην εξ αποστάσεως εξέταση περιόδου Σεπτεμβρίου 2020 για το μάθημα «Ατμοσφαιρική Ρύπανση» ότι πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:

  1. Θα πρέπει αρχικά από την Τετάρτη 26/08/2020 να μπουν στο e-class του ΠΑΔΑ και στο μάθημα «Ατμοσφαιρική Ρύπανση» του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών. Εκεί, θα μεταβούν αριστερά της οθόνης στις «Ομάδες Χρηστών». Θα επιλέξουν την ομάδα χρηστών που τους αφορά και θα εγγραφούν σε αυτή. Προσοχή, κατά την εγγραφή τους θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ελληνικοί χαρακτήρες και το ιδρυματικό e-mail των φοιτητών. Σε περίπτωση που γίνει λάθος εγγραφή, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα απεγγραφής και επανεγγραφής. Φοιτητές που δεν θα εγγραφούν σε καμία από τις ομάδες που εμφανίζονται στο e-class, δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εξ αποστάσεως εξετάσεις του μαθήματος, ακόμα και αν παλαιότερα είχαν εγγραφεί ως χρήστες στο μάθημα. Η εγγραφή στην αντίστοιχη ομάδα μπορεί να γίνει ή να τροποποιηθεί μέχρι και το Σάββατο 5/09/2020.
  2. Μετά την εγγραφή σας, θα πρέπει να περιμένετε νέες οδηγίες που θα ακολουθήσουν στο e-class στις ανακοινώσεις του μαθήματος.
  3. Η εγγραφή σας και η συμμετοχή σας στην εξ αποστάσεως εξέταση συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που έχουν θεσπιστεί με αντίστοιχες αποφάσεις του ΠΑΔΑ (Πολιτική για τα προσωπικά δεδομένα στις εξ αποστάσεως εξετάσειςπου είναι αναρτημένη στο link https://www.uniwa.gr/remote-exams/terms/).
  4. Οι φοιτητές που πρόκειται να συμμετάσχουν στη γραπτή εξ αποστάσεως εξέταση της Θεωρίας του μαθήματος «Ατμοσφαιρική Ρύπανση» στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2020 πρέπει, μετά την εγγραφή τους στην ομάδα χρηστών που αντιστοιχούν, να αποδεχθούν τους όρους συμμετοχής και να συμπληρώσουν τη «Δήλωση Συμμετοχής στις Εξετάσεις», απαντώντας στο σχετικό ερωτηματολόγιο που θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα e-class του μαθήματος, μέχρι και το Σάββατο 5/09/2020.
  5. Για κάθε άλλη πληροφορία ή απορία, μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο καθηγητή του μαθήματος κ. Κων/νο Μουστρή μέσω e-mail (kmoustris@uniwa.gr)

 

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας